Udruga Hrvatskih Menadžera Sigurnosti

Certificiranje

 • Održano certificiranje menadžera sigurnosti

  Ove godine u  Zagrebu na Fakultetu političkih znanosti predstavljen je program Certificiranja menadžera sigurnosti u organizaciji Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti i Fakulteta političkih znanosti.

  Certificiranju je nazočilo  50 eminentnih menadžera iz javnog i privatnog sektora sigurnosti, među kojima su i  general Miljenko Filipović, Joško Morić, Stipe Čačija, Ivan Glavina, Ilija Zolota, Bože Šarić,Robert Pažitka, Krešimir Paić, Gordan Mršić, Božo Vukasović, Ante Šoljić i mnogi drugi.

  Alen Ostojić, predsjednik UHMS-a istaknuo je da je program namijenjen svim profesionalcima  koji upravljaju procesima sigurnosti u javnom i privatnom sektoru sigurnosti, a  s ciljem unaprjeđenja kompetentnosti i kvalitete rada te jamstava osobne kompetentnosti za zanimanje menadžera sigurnosti. Na njega se nadovezao dekan FPZ –a Vlatko Cvrtila, koji je rekao da je ovaj program daljnji korak u približavanju znanosti vladinom i privatnom sektoru sigurnosti s ciljem još kvalitetnije međusobne suradnje u ostvarivanju sigurnosti.

  Cilj programa Certficiranja menadžera sigurnosti je pružiti znanja iz područja sigurnosti, odnosa s javnošću, upravljanja rizicima i menadžmenta sigurnosti, a namijenjen je menadžerima sigurnosti, rukovoditeljima, savjetnicima, koordinatorima, stručnim suradnicima i menadžmentu u svim segmentima sigurnosti i zaštite. Voditelji programa su: prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila i Alen Ostojić, mr.sig.

  Program u trajanju od 80 nastavnih sati pruža nova znanja i vještine iz sektora: Globalna sigurnost i novi izazovi, Gospodarstvo i sigurnost, Ustroj i ovlasti sustava sigurnosti  Republike Hrvatske, Menadžerska znanja i vještine u javnom i privatnom te sektoru korporativne sigurnosti, Odnosi s javnošću u kriznim stanjima, Društveno odgovorno poslovanje i sigurnost, Poslovna inteligencija, te Upravljanje rizicima.  
  Također su prikazani uvjeti za pohađanje programa. Pod uvjete idu minimalno završen stručni studij,  viša stručna sprema ili 5 godina na rukovodnim poslovima sigurnosti. Uspješnim završetkom programa polaznici će dobiti sveučilišni Certifikat o završenom programu stručnog usavršavanja Menadžment sigurnosti.

  Dodatne informacije:
  Alen Javorović, UHMS, alen@uhms.hr; 01/4002-039

Anketa

Da li ste spremni cjeloživotno se obrazovati?

Member of the EUNWA

Menadžment urbane sigurnosti
HEP Master Centar

Copyright © Hrvatska udruga menadžera sigurnosti 2012., sva prava pridržana.

Nivas
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541