Alen Ostojić novi-stari predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti

Facebook
Google+
https://www.uhms.hr/alen-ostojic-novi-stari-predsjednik-hrvatske-udruge-menadzera-sigurnosti
Twitter
LinkedIn

Na četvrtoj izbornoj skupštini Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS) koja je jučer održana u Zagrebu Alen Ostojić je dobio jednoglasnu potporu da i u četvrtom mandatu vodi HUMS do 2023. godine.

Ostojić je dragovoljac domovinskog rata, bivši inspektor Ministarstva unutarnjih poslova RH i načelnik sigurnosti Ministarstva gospodarstva. Od 2004. do 2014. obnašao je poziciju Direktora sigurnosti CROATIA osiguranja d.d. Trenutno obavlja funkciju Direktora sigurnosti Zagrebačkog holdinga d.o.o. Ostojić je i predsjednik Savjeta za urbanu sigurnost Grada Zagreba, savjetodavnog tijela gradonačelnika Milana Bandića.

Za potpredsjednike HUMS-a izabrani su Bernard Topić, APIS IT, Maja Pavelić Opuhač, AKD, Dinka Rajčić, Intel Plan, Alen Delić, DIVERTO i dr.sc. Đuro Črnjak, Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj.

Za predsjednika Znanstvenog savjeta Hrvatske udruge menadžera sigurnosti izabran je Vlatko Cvrtila, dekan Veleučilišta VERN Zagreb, dok su dr.sc. Dragan Kovačević, predsjednik Uprave JANAF, dr.sc. Krunoslav Borovec, dekan Visoke policijske škole Zagreb, prof.dr.sc. Valentina Kranželić, prof.dr.sc. Irena Cajner Mraović, prof.dr.sc. Tihomir Jukić, Ivan Baketa i Željka Antunović, nekadašnja ministrica obrane, izabrani za članove savjeta.

U završnoj riječi, Ostojić se zahvalio na izboru, ističući da je ponosan što je na čelu Udruge u kojoj su tako ugledi profesionalci sigurnosti. Naglasak u budućem radu, Ostojić je stavio je na aktivnosti vezane uz uspostavu Vijeća za partnerstvo između policije i korporativnog sektora sigurnosti, osnaživanju osobnih kompetencija članova HUMS-a i rada za opće dobro u zajednici kroz projekt Dan bez mobitela u prometu.

Podijeli članak:

Facebook
Google+
https://www.uhms.hr/alen-ostojic-novi-stari-predsjednik-hrvatske-udruge-menadzera-sigurnosti
Twitter
LinkedIn