Certifikat CMKS pruža kredibilitet svima koji traže karijeru u području korporativne sigurnosti!

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/certifikat-cmks-pruza-kredibilitet-svima-koji-traze-karijeru-u-podrucju-korporativne-sigurnosti
Twitter
LinkedIn

Korporativna sigurnost postala je temeljna briga za pojedince i organizacije, a kao rezultat toga, potražnja za stručnjacima korporativne sigurnosti naglo je porasla.

Dobivanjem certifikata CMKS (certificirani menadžer korporativne sigurnosti) odličan je način za stjecanje vještina, znanja i iskustva potrebnih za napredovanje u karijeri u ovom području.

Što je program CMKS?

Program certificiranja menadžera korporativne sigurnosti je proces potvrđivanja znanja i vještina stručnjaka u području korporativne sigurnosti. Uključuje 125 nastavnih sati, vježbe, ispite, koji provjeravaju ali i razvijaju stručnost pojedinaca u područjima kao što su arhitektura korporativne sigurnosti, poslovna etika i usklađenost, poslovno obavještajna djelatnost, upravljanje rizicima, interne korporativne istrage, odnosi s javnošću i kriznim i izvanrednim situacijama, kibernetička i informacijska sigurnost, leadership i choaching.

Prednosti programa CMKS za napredovanje u karijeri

Program CMKS pruža kredibilitet pojedincima koji traže karijeru u području korporativne sigurnosti. Potencijalnim poslodavcima pokazuje da imate potrebna znanja i vještine za osiguranje njihovih sustava. Na visoko konkurentnom tržištu rada, posjedovanje certifikata CMKS može vas izdvojiti od ostalih kandidata i povećati vašu tržišnu sposobnost.

Certifikat CMKS može otvoriti nove mogućnosti napredovanja u karijeri. To pokazuje vašu predanost profesiji i vašu spremnost da unaprijedite svoje vještine i znanja. Uz certifikat mogli biste biti uzeti u obzir za promaknuća, vodeće uloge i više plaćene pozicije unutar vaše organizacije. Sasvim izvjesno, program CMKS, ne samo da daje bolju startnu poziciju, već može pomoći da napredujete u karijeri.

Područje korporativne sigurnosti neprestano se razvija, a nove tehnologije, prijetnje, rizici, redovito se pojavljuju. Program CMKS zahtijeva od pojedinaca da budu u tijeku s najnovijim dostignućima na tom području, osiguravajući da su osposobljeni za suočavanje s novim izazovima i prijetnjama. Ovaj program obrazovanja može pomoći pojedincima da ostanu relevantni u području korporativne sigurnosti i učiniti ih vrijednom imovinom za svoje poslodavce.

Program CMKS pojedincima može pružiti mogućnosti profesionalnog umrežavanja. Alumni klub CMKS okuplja profesionalce sigurnosti iz različitih institucija, organizacija, industrija, pružajući pojedincima platformu za povezivanje i razmjenu znanja i ideja. Upravo ova mogućnost umrežavanja dovodi do prilika za novu karijeru, partnerstva i suradnju.

Alen Ostojić, CSO, CMS, CMKS

Predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti

Voditelj programa CMKS

Podijeli članak:

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/certifikat-cmks-pruza-kredibilitet-svima-koji-traze-karijeru-u-podrucju-korporativne-sigurnosti
Twitter
LinkedIn