Hrvatski dani sigurnosti 2024. i ove godine o aktualnim temama korporativne sigurnosti!

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/hrvatski-dani-sigurnosti-2024-i-ove-godine-o-aktualnim-temama-korporativne-sigurnosti
Twitter
LinkedIn

Od 16. do 18. listopada u opatijskom hotelu Ambasador, okupit će se najveća imena iz svijeta sigurnosti, medija i biznisa, kako bi nešto naučili, networka i dobro se zabavili.
Možemo garantirati da će Hrvatski dani sigurnosti 2024. biti najsadržajniji i najveći interaktivni poslovni događaj menadžera sigurnosti Hrvatske do sada. Spoj edukacije, zabave, novih poznanstava i novih prilika. Ovo će ujedno biti i najveći HDS, s čak pet događanja u jednom; 18. Konferencija hrvatskih menadžera sigurnosti, 6. Forum menadžera korporativne sigurnosti JI Europe (SEECSA), 6. Forum o urbanoj sigurnosti, 6. Forum o privatnoj zaštiti i 1. Forum povjerljivih osoba i internih korporativnih istražitelja. Paneli će biti inspirativni, dijelom provokativni ali svi će biti edukativni. Svatko će naći nešto za sebe. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, ne propustite najveće okupljanje menadžera sigurnosti u Hrvatskoj, naglasio je Alen Ostojić, CSO, CIKI,CMKS, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Tko sve dolazi?

Hrvatske dane sigurnosti ne treba dodatno predstavljati. Etabliran festival menadžmenta sigurnosti kroz godine je pomicao granice, otvarao prostore za dijaloge, sklapanje novih poslova i zabavu. Dani sigurnosti iz godine u godinu su rasli. Zahvaljujući Hrvatskoj udruzi menadžera sigurnosti kao domaćinu i organizatoru, Opatija u listopadu postaje drugi dom svim profesionalcima iz svijeta korporativne, urbane i privatne sigurnosti.

Ove godine na HDS 2024. dolazi prof.dr.sc. Dragan Primorac. Priznati je to hrvatski znanstvenik i liječnik. Kroz svoju životnu priču naziva „Nema mjesta za male snove“, Dragan će nam pomoći da iz sebe izvučemo najbolje i nađemo pobjednika u sebi.

Također, u goste nam stiže Izv.prof.dr.sc. Robert Kopal, predsjednik Uprave Effectus veleučilišta, Chief Science Officer SeaCras, ujedno član Znanstvenog savjeta Hrvatske udruge menadžera sigurnosti. Robertovo izlaganje „Klimatska sigurnost – uzroci i posljedice“, ponudit će odgovore na pitanja gdje klimatski i okolišni izazovi susreću sigurnost. Klimatske promjene mogu pogoršati nesigurnost hrane, vode i sredstava za život, s kaskadnim učincima poput povećane konkurencije oko prirodnih resursa, društvenih poremećaja i raseljavanja. To može dovesti do povećane napetosti, sukoba i nestabilnosti u određenoj zemlji ili regiji. Kad sve sumiramo, njegovo predavanje ne smijete propustiti.

Predstavljamo vam i nekoliko zanimljivih panela:  Poslovanje u vremenu kontinuiranih kriza, Mediji i sigurnost, Vrijeme dinosaura u korporativnoj sigurnosti je prošlost, oni su stigli: The Next Generation Security Leader, Ključ uspjeha u korporativnoj sigurnosti, Interne korporativne istrage – alat za otkrivanje ili prikrivanje nepodopština u poduzećima, Zakon o zaštiti prijavitelja nepravilnosti – dvije godine poslije, koje će moderirati prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila, prof.dr.sc. Božo Skoko, Alen Delić, Alen Ostojić, CSO,CIKI,CMKS, dr. sc. Darko Dundović, dr.sc. Stjepan Gluščić i Dinka Rajčić.

Edukativne radionice

Hrvatski dani sigurnosti ove godine bit će sadržajno bogatiji za čak četiri radionice.
Teme koje obrađujemo su: Primjena emocionalne inteligencije u profesiji menadžera sigurnosti.  Radionicu vodi dr.sc. Irena Bilić, stručnjakinja ljudskih potencijala, doktorica znanosti iz područja međunarodnih odnosa i stručnjakinja za ljudske resurse. Irena je autorica znanstvenih i stručnih radova iz područja ekonomije i psihologije. Irena je predavač na programu Certificirani menadžer korporativne sigurnosti (CMKS), Hrvatske udruge menadžera sigurnosti. Arhitektura korporativne sigurnosti – kako izraditi strategiju, politiku i procedure korporativne sigurnosti? Radionicu vodi Doc.dr.sc. Darija Ivandić Vidović. Darija se trenutno bavi razvojem digitalnih platformi za talent menadžment kao i digitalnom transformacijom poslovnih sustava. Suautorica je prve knjige o korporativnoj sigurnosti u Republici Hrvatskoj – Korporativna sigurnost, u izdanju HUMS-a, 2011.Predavač je na sveučilištu Alma Materu Salzburgu, ujedno nositeljica kolegija Project portfolio management within strategic management. Darija je predavač na programu obrazovanja Certificirani menadžer korporativne sigurnosti (CMKS), Hrvatske udruge menadžera sigurnosti. Postupanje po prijavi i unutarnja istraga, radionicu vodi dr.sc. Darko Dundović, MBA,  Hrvatska udruga menadžera sigurnosti, predavač na programu obrazovanja  Certificirani interni korporativni istražitelj (CIKI) i Certificirani menadžer korporativne sigurnosti (CMKS), Hrvatske udruge menadžera sigurnosti. Kako pobijediti stres i sagorijevanje u kibernetičkoj i informacijskoj sigurnosti? Radionicu vodi Srebrenka Mesić, dr.med,univ.mag medicine rada i sporta, predsjednica Sekcije za ocjenu radne sposobnosti HLZ-a

Sve informacije i najnovije vijesti o Hrvatskim danima sigurnosti kao i prijavu sudjelovanja možete pratiti odnosno realizirati putem službene stranice www.danisigurnosti.hr

 

DBO/ Foto: HUMS

Podijeli članak:

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/hrvatski-dani-sigurnosti-2024-i-ove-godine-o-aktualnim-temama-korporativne-sigurnosti
Twitter
LinkedIn