Profesionalni razvoj karijere menadžera sigurnosti – HR doručak/panel!

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/profesionalni-razvoj-karijere-menadzera-sigurnosti-hr-dorucak-panel
Twitter
LinkedIn

Hrvatska udruga menadžera sigurnosti i Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj, u petak 14. lipnja, održat će HR doručak /panel u hotelu Mövenpick Zagreb, a tema će biti Edukacija menadžera sigurnosti za budućnost.

Karijera menadžera sigurnosti iziskuje brzu prilagodbu tehnološkom razvoju, promjenama na tržištu i novim organizacijskim modelima. Upravo razvoj karijere u upravljanja ljudskim potencijalima je jedno od ključnih, ako ne i najvažniji faktor uspješnosti svakog poslovanja.

O razvojnom putu zaposlenika – važnost komunikacije, izlaganje će imati doc.dr.sc. Radojka Kraljević, stručnjakinja za komunikaciju i krizno komuniciranje sa Sveučilišta Libertas. O kreiranju razvojne mape zaposlenika govorit će dr.sc. Irena Bilić, stručnjakinja za ljudske potencijale, Sveučilište Algebra.

Iskustva iz prakse prikazat će dr.sc. Natalija Parlov Una, autorizirani vodeći tutor i senior vodeći certifikacijski auditor i vodeći procjenitelj usklađenosti s EU regulativnom vezanom uz informacijski i kibernetičku sigurnost,, privatnost, otpornost  kontinuitet poslovanja TUV NORD, i  Alen Delić, zamjenik predsjednika HUMS-a

Cilj panela „Profesionalni razvoj karijere menadžera sigurnosti“ i radionice je detektirati potrebe i vrste edukacijskih razvojnih programa koji će pridonijeti visokoj razini motiviranosti menadžera sigurnosti te njihovom uspješnom i sistematiziranom razvoju prilagođenom aktualnim zahtjevima tržišta rada. Na panelu će sudjelovati menadžeri sigurnosti, utjecajni i iskusni HR menadžeri i coachevi te ćete imati priliku s njima razmijeniti razmišljanja i otkriti nove trendove u razvoju i motivaciji ljudskih potencijala.

Prijave: Događaj je organiziran isključivo za članove Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i Alumni kluba CMKS-a. Prijave ostalih moguće su samo uz preporuku člana HUMS-a i/ili Alumni kluba CMKS .

Više informacija o HR doručku za menadžere sigurnosti zatražite putem e-maila: info@uhms.hr

 

DBO/ Foto: HUMS

Podijeli članak:

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/profesionalni-razvoj-karijere-menadzera-sigurnosti-hr-dorucak-panel
Twitter
LinkedIn