VELIKO SRCE MENADŽERA SIGURNOSTI – DONACIJA P.I.N.K. LIFE-u U POMOĆI ONKOLOŠKIM BOLESNICIMA

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/veliko-srce-menadzera-sigurnosti-donacija-p-i-n-k-life-u-u-pomoci-onkoloskim-bolesnicima
Twitter
LinkedIn

Nives Morić, PINK life

Od srca se zahvaljujem što ste odabrali udrugu P.I.N.K. life za donaciju cjelokupnog prihoda od tombole – 7.000,00 kn. Zahvaljujući toj donaciji pripomogli ste pokretanju radionice glazbene terapije za onkološke bolesnike. Hvala na pomoći i pozitivnoj inicijativi, izjavila je danas Nives Morić, predsjednica P.I.N.K. life primajući donaciju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Hvala menadžerima sigurnosti i svim prijateljima HUMS-a koji su sudjelovali u humanitarnoj tomboli koju smo u okviru programa Hrvatskih dana sigurnosti 2018. organizirali u zagrebačkom restoranu Mašklin i lata, u četvrtak, 6. prosinca 2018. Ozračje i toplina Adventa bila je prava prilika za dodir humanosti, koji smo potvrdili 11 put za redom, kazao je Alen Ostojić, predsjednik HUMS-a.

Tombola je organizirana uz pomoć Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika – CROMA, a nagrade su osigurali: CROMA, PROFIL, Hrvatski novčarski zavod, ATLANTIC, PAGO  Hrvatska, CROMA-a „Grupa nikad skupa“, Dahua Hrvatska, The Dee Jewellery, ECOSS, 1KLIK, SECURUS Hrvatska, HUMS i ASSA ABLOY Hrvatska.

Podijeli članak:

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/veliko-srce-menadzera-sigurnosti-donacija-p-i-n-k-life-u-u-pomoci-onkoloskim-bolesnicima
Twitter
LinkedIn