Webinar “Aspekti rada na daljinu: pravni okvir, utjecaj na zdravlje i zaštita na radu”

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/webinar-aspekti-rada-na-daljinu-pravni-okvir-utjecaj-na-zdravlje-i-zastita-na-radu
Twitter
LinkedIn

Aspekti rada na daljinu: pravni okvir, utjecaj na zdravlje i zaštita na radu, naziv je webinara koji će se održati u četvrtak, 10. prosinca 2020., od 9 do 11,30 sati, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, Safety odbora HUMS-a i časopisa Zaštita, te uz podršku Europske agencije za zaštitu na radu – EU-OSHA (European Agency for Safety and Health at Work).

U programu webinara uvodnu riječ dati će direktorica Odjela za zakonodavstvo i pravne poslove HUP-a Admira RibičićNataša Gajski Kovačić iz časopisa Zaštite i Maja Pavelić Opuhač iz Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, nakon čega će uslijediti stručne prezentacije.

O izazovima i pravnom uređenju rada na daljinu predavati će Milica Jovanović, direktorica radnih odnosa i ljudskih potencijala HUP-a, a dr.sc. Azra Huršidić Radulović iz Hrvatskog društva za medicinu rada o radu na daljinu i mišićno-koštanim poremećajima. Boris Antunović, predsjednik HUP-Koordinacije tvrtki ZNR obraditi će temu o tome što učiniti i kako postupiti u slučaju ozlijede tijekom rada na daljinu, dok će Maja Pavelić Opuhač iz HUMS-a slušateljima pojasniti protokol postupanja za COVID pozitivne zaposlenike. Lidija Huljak iz HUMS-a predavat će o obvezama i dužnostima HSE menadžera, a psiholog Sandro Kraljević o pronalaženju motivacije u izazovnim vremenima.

Program će se odvijati uz kraće prezentacije, pitanja sudionika i odgovore predavača, a pitanja se mogu postavljati uoči webinara, a najkasnije do 8. prosinca 2020. putem e-pošte natasa.gajski@zastita.info

Rok za prijavu sudjelovanja je do 09. 12. 2020.

Prijavit ćete se putem linka koji će vam biti dostavljen nekoliko dana prije održavanja webinara.

Podijeli članak:

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/webinar-aspekti-rada-na-daljinu-pravni-okvir-utjecaj-na-zdravlje-i-zastita-na-radu
Twitter
LinkedIn