Završen IV. ciklus programa Certificiranja “Menadžment sigurnosti”

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/zavrsen-iv-ciklus-programa-certificiranja-menadzment-sigurnosti
Twitter
LinkedIn

U Zagrebu je na Fakultetu političkih znanosti, dana 18. prosinca 2010. održano završno predavanje iz četvrtog ciklusa Certificiranja menadžera sigurnosti, u organizaciji Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti i Fakulteta političkih znanosti.

Kroz 8 programskih modula polaznici su imali priliku slušati i aktivno sudjelovati u predavanjima: Vlatka Cvrtile, Mirjane Matešić, Siniše Tatalovića, Darka Grdića, Anite Peršin, Željko. Hodonja, Bože Skoke, Damira Juga, Marijana Cingule, ali i stručnjaka iz prakse Đure Črnjaka, Marijana Benka, Damir Bolte, Joška Morića i drugih.

Cilj programa certificiranja Menadžmenta sigurnosti je pružiti znanja iz područja sigurnosti, odnosa s javnošću, upravljanja rizicima i menadžmenta sigurnosti, a namijenjen je menadžerima sigurnosti, rukovoditeljima, savjetnicima, koordinatorima, stručnim suradnicima i menadžmentu u svim segmentima poslovanja.

Završni ispit za 25 polaznika četvrtog ciklusa Certificiranja održan je 22.12.2010., a nakon uspješno položenog ispita stiče se Sveučilišni certifikat–Menadžera sigurnosti.

S obzirom na iskazani interes stručnjaka sigurnosti, novi peti ciklus planira se tijekom proljeća 2011. Za detaljnije informacije i svoje predbilježbe možete se obratiti na mail: info@uhms.hr.

 

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Google+
http://www.uhms.hr/zavrsen-iv-ciklus-programa-certificiranja-menadzment-sigurnosti
Twitter
LinkedIn